Va multumim ca ne onorati cu prezenta Dumneavoastra.

Daca sunteti pentru prima oara la China Blue inseamna ca ati simtit nevoia unei schimbari iar daca sunteti un client fidel al nostru inseamna ca ati dobandit o anumita cultura si placere fata de bucataria astiatica.

Pentru a patrunde mai adanc in tainele bucatariei va aducem la cunostiinta  cateva secrete:

  • materia prima: pui, vita, porc, fructe de mare, legume, fructe, raman neprelucrate pana in momentul alegerii de catre Dvs. a portiilor de mancare pe care doriti sa le consumati.

  • se gateste in wok-uri, vase traditionale, pe un dispozitiv special din China, la flacara deschisa.

  • se taie materia prima in forma de cuburi, acicular, felii, care se aleg in functie de felul de mancare comandat de Dvs.

  • acum intra in rol priceperea bucatarului, care alege temperatura de preparare, combinatiile mirodeniilor, timpul tinut la flacara mare sau mica.

Va rugam  sa aveti intelegere fata de noi  pentru ca nimic nu este preparat dinainte si reincalzit, totul trebuie sa fie proaspat si pe loc preparat.

Traditia unei mese in spirit asiatic spune ca toate felurile de mancare se pun pe mijlocul mesei, iar fiecare invitat la festin se serveste separat, cu fiecare fel de mancare in propria lui farfurie.

In speranta ca va veti simti foarte bine si mancarurile va vor oferii senzatii deosebite, va mai asteptam cu drag la noi.

Va dorim pofta buna!